Danişmendli Söyleşileri: "Danişmendliler Beyliği"

•  9 Temmuz 2021 Cuma

Üniversitemiz Danişmendliler Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Anadolu’nun fethi ve Türkleşmesi sürecini üniversitemiz öğrencileri başta olmak üzere tüm kesimlere anlatmak amacıyla planlanan “Danişmendli Söyleşileri” serisinin ikinci programında “Danişmendliler Beyliği” konulu söyleşi gerçekleştirildi. Üniversitemiz Danişmendliler Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Nazim BOY’un moderatörlüğünde yapılan söyleşiye İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Muharrem KESİK konuk oldu.

Söz konusu söyleşi üniversitemizin açık erişim kanalları üzerinden gerçekleştirildi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Danişmendliler Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.