Danişmendli Söyleşileri: "Anadolu'da İlk Beylikler Devri Mimarisi"

•  9 Temmuz 2021 Cuma

Üniversitemiz Danişmendliler Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Anadolu’nun fethi ve Türkleşmesi sürecini üniversitemiz öğrencileri başta olmak üzere tüm kesimlere anlatmak amacıyla planlanan “Danişmendli Söyleşileri” serisinin üçüncü programında “Anadolu'da İlk Beylikler Devri Mimarisi” konulu söyleşi gerçekleştirildi. Üniversitemiz Danişmendliler Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Nazim BOY’un moderatörlüğünde yapılan söyleşiye Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Muhammet GÖRÜR konuk oldu.

Söz konusu söyleşi üniversitemizin açık erişim kanalları üzerinden gerçekleştirildi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Danişmendliler Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.